PVC HOMOGENE TALNE OBLOGE

So izjemno trpežne in zato primerne za močno obremenjene površine. Odlikuje jih zelo enostavno vzdrževanje. Sestavljene so iz enega sloja z enotno barvno strukturo skozi vso debelino. Dodatna PU zaščita bistveno podaljša njihovo življenjsko dobo, izboljša odpornost in zniža stroške vzdrževanja.

PVC homogene talne obloge so namenjene opremljanju vseh vrst stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov.

Na razpolago so v:
– ploščah (dimenzije 610 x 610 x 2,0 mm ; pakiranje 5,21 m2/karton) in

– rolah (dimenzije 2 m x 15 m x 2,0 mm ; pakiranje 30 m2/rola) , so antistatične in negorljive.

Ponujamo PVC talne obloge proizvajalca Tarkett Dunloplan G.m.b.H. – program Nevada

PVC HETEROGENE TALNE OBLOGE

Trpežnost in obstojnost PVC talnih oblog ter optika naravnih materialov odlikujejo heterogene PVC talne obloge v imitacijah najrazličnejših vrst lesa, keramike, kamna … So bistveno trše in odpornejše od naravnega lesa, mehkejše in toplejše od naravnega kamna in keramike.
Za uporabnika je bistvena predvsem debelina vrhnjega sloja in sicer sta možni 2. in 3. mm debelini vrhnjega sloja. Posledično je talna obloga primerna predvsem za stanovanjske objekte. Prodajni program obsega dizajn LIGHTLINE in CONCEPTLINE, ki sta na razpolago v:

ploščah (dimenzije 305×305 mm, 457×457 mm, 305×610 mm)
trakovih (dimenzije 102×914 mm, 152×914 mm)

TALNE OBLOGE IZ GUME IN IGLANI PODI

Široka paleta talnih oblog različnih dimenzij iz gume v ploščah in rolah. Visoko odporna, kvalitetna guma za različne namene. Velik izbor različnih vzorcev, barv in debeline; na razpolago tudi točkasta guma.