ADESIV PELPREN PL6

Epoksi poliuretansko dvokomponentno lepilo brez vode je posebej primerno za lepljenje vseh vrst talnih oblog na cementne podlage ali na predhodno obstoječe nevpojne talne obloge (lesene podlage, marmor, keramične ploščice). Lepilo je primerno za uporabo v primeru talnega ogrevanja.

Poraba: 1-1,4 Kg/m2
Čas nanosa pripravljene mešanice: 2 h
Čas sušenja: 1-2 dneva
Embalaža: 10 kg (9,4 kg komp. A + 0,6 kg komp. B)

ADESIV ADECON E3

Univerzalno lepilo v vodni raztopini za polaganje lesenih nelakiranih tal, lamelni parket, lam parket na betonsko podlago ali absorpcijsko podlago drugih vrst.

Poraba: 0,8-1 Kg/m2
Čas nanosa: 15-20 min Pohodnost: 3-4 dan

Embalaža: 25 kg

Adesiv PL60

ADESIV PELPREN PL 60 E je dvokomponentno epoksi-poliuretansko lepilo (PU, epoksi) s katalizatorjem brez aminov (hipoalergen) za parket, kmečki pod, ladijski pod in ostale lesene talne obloge brez vode. Lepilo je primerno za lepljenje oziroma polaganje parketa in ostalih lesenih talnih oblog na cementne estrihe ali na že obstoječe talne obloge, kot so marmor, ploščice,

 

 Lepilo Adesiv MS mono

ADESIV WB MONO MS/LE ELASTIC je izredno zmogljivo MS enokomponentno lepilo za parket. Elastično lepilo za parket, kmečki pod, ladijski pod in ostale lesene talne obloge s silansko tehnologijo lepljenja. Primerno za lepljenje oziroma polaganje parketa in ostalih lesenih talnih oblog na cementne estrihe ali na že obstoječe talne obloge, kot so marmor, ploščice, mozaični tlaki, leseni podi,… Lepilo je brez topil izocianata ali aminov. Ne vsebuje vode.

 Lepilo Adesiv Euro 5

ADESIV EURO 5 je dvokomponentno epoksi-poliuretansko lepilo (PU, epoksi) z majhnim vplivom na okolje. Lepilo za parket, kmečki pod, ladijski pod in ostale lesene talne obloge brez vode. Primerno za lepljenje oziroma polaganje parketa in ostalih lesenih talnih oblog na cementne estrihe ali na že obstoječe talne obloge, kot so marmor, ploščice, mozaični tlaki, leseni podi,… Lepilo za parket ne vsebuje vode in topil. Zaradi zelo nizke emisije hlapnih organskih spojin (VOC) je to okolju prijazno lepilo za parket.