Prodajni program obsega izravnalne mase za izravnavo tal za različne namene in predpremaze za pod mase

 

Samorazlivna masa Objekt Plus OS 50

Cementna samorazlivna masa za glajenje in izravnavo podlag do 10 mm debeline nanosa. Masa ima visoko tlačno in upogibno trdnost ter je primerna za vse vrste talnih oblog. Primerna za talno gretje in visoke mehanske obremenitve.

Samorazlivna masa Objekt Plus OS 50

Izravnalna masa za izravnavo podlage pred polaganjem talnih oblog, izdelana na osnovi cementa. Omogoča nanose v debelini od 2 do 10 mm. Samo za notranjo uporabo. Primerna za vse vrste talnih oblog, kakor tudi za keramične ploščice in naravni kamen.

Reparaturna masa SF 83-fina

Čvrsta in hitrosušeča reparaturna masa v prahu. Zelo fina in primerna za tanke nanose. Za končne izravnave v notranjih prostorih. Za izravnavo tal, sten, stopnic, in podestov, kot tudi za zapolnitev majhnih lukenj in nepravilnosti v nanosu od 1mm (0) do 40mm. Primerna za talno gretje in večje obremenitve. Nadaljna obdelava je možna po 15 minutah, kot npr. brušenje, rezanje, odstranjevanje ali obdelava z istim materialom oz. maso.

Hitro sušeča samorazlivna masa SL 52

Specialna nivelirna masa v prahu za hitro polaganje, samorazlivna, hidrovezna z dodatki cementa. Minimalna poraba. Samo za znotraj, za izravnavo podlag do debeline 15 mm pred polaganjem talnih oblog in parketa. Primerna za talno gretje in obremenitve s pisarniškimi stoli. Polaganje možno po 1 do 2 urah.

Samorazlivna masa za les NH 75

Samorazlivna mikroarmirana izravnalna masa za glajenje in izravnavo lesenih podlag v debelini od 3 do 10 mm. Za sanacije lesenih podlag, primernih za visoke obremenitve za notranjo uporabo, za cementne in anhidridne estrihe, stare podlage z ostanki lepil, ipd. Primerna za obremenitve s stoli na koleščkih, za stanovanjske in poslove notranje prostore.  

Predpremaz D 1

Visoko kvaliteten predpremaz , ki temelji na umetnih smolah. Je neškodljiv, z dobro prekrivnostjo in blagega vonja. Primeren za notranjo uporabo. Porabimo ga kot premaz za tla, vpojne podlage, cementni estrih, grobi beton in mavčne materiale. Uporaba na anhidritne podlage samo, če je podloga paropropustna.

 

Super podlaga D4

Enokomponentni, hitrosušeč predpremaz pripravljen za uporabo, brez topil na posebni disperzijski bazi, ki izboljša oprijem pred naslednjimi delovnimi fazami. Posebej primeren za gladke, nevpojne podlage, kjer nudi boljši oprijem za nadaljnjo obdelavo. Za zunanjo in notranjo uporabo, primeren za stene in tla. Za pripravo vpojnih in nevpojnih podlag, kakor tudi za pripravo starejših podlag pri prenavljanju prostorov in lepljenje ploščic na ploščice. Priporočena uporaba pred nanosom Murexin izravnalnih mas in lepljenjem ploščic. Uporaben kot zaščita za podlage, občutljive na vlago.

Specialni predpremaz DX9

Enokomponenten premaz brez topil za pripravo vpojnih in nevpojnih podlag v notranjih in primerno zaščitenih zunanjih prostorih, izdelan na osnovi posebne disperzije. Kot globinski premaz primeren za vpojne mineralne površine, kot so cement, anhidritni in magnezitni estrih (tudi s talnim ogrevanjem). Primeren za lepljenje parketa z vsemi MS/MSP in poliuretanskimi lepili, katerih spojine ne migrirajo (prehajajo) v predpremaz. Kot vezni sloj pred polaganjem keramike, kakor tudi pred izravnavo z vsemi Murexin izravnalnimi in samorazlivnimi masami. Ni primeren za tlake iz poliuretana in nebrušene OSB plošče s Conti-finish premazom.